ZVC CKB Puurs

1ste nationale zaalvoetbal    BZVB

Nieuws

AC Waremme - CKB Puurs 5-4

Posted by CKB on November 22, 2014 at 6:45 PM

CKB VERLIEST NIPT TOPPER BIJ ONGESLAGEN LEIDER

Luc Nys beschikte over de volgende kern:

Ken Beaudoux, Robbin Seghers, Yassin Laaraj, Angelo De Brandt, Bilal El Merboh,Mehdi Jaber, Nabil Rabhi en Luiz Aranha.

Mehdi Arras moest op het laatste moment afzeggen wegens ziekte.

Onder leiding van de heren Nihoul en Blairon werd deze topper op gang gefloten.Een felle thuisploeg trok meteen alle registers open, en CKB moest alle middelen gebruikenom het aanvallend geweld te stoppen. Dit resulteerde al in de eerste minuut tot 2 blauwe kaarten voor de bezoekers.

CKB kreeg zelf ook kansen, maar was te zwak in de afwerking. Het duurde echter tot de 21ste minuut vooraleer de thuisploeg op voorsprong kwam, en deze stand verdubbelde in de 25steminuut.

Met nog 2 minuten op de klok liep CKB tegen de zesde fout aan, en werd het zelfs nog 3-0.Op deze stand had Puurs niets aan te merken, en moest het enkel naar zichzelf kijken wegens de gemiste kansen.

Na de pauze zagen we een ander CKB, dat met meer vuur op het terrein kwam. Mehdi Jaber speelde hierin een belangrijke rol. Hij kreeg de motor aan de praat, en zorgde zelf met een enig mooi afstandschot voor de 3-1.

Op het kwartier bracht Yassin Laaraj CKB terug in de match, maar weer liep de foutenlast hoog op voor de bezoekers. Hierdoor moest Puurs extra voorzichtig zijn in de verdediging, en kon Waremme gemakkelijker de combinatie vinden, wat resulteerde in de 4-2.

Yassin Laaraj was blijkbaar wakker geschoten en werkte mooi af aan de 2de paal, 4-3. Het werd nu een echte wedstrijd. Waar CKB zijn kans rook, was het Waremme dat zich gelukkig mocht prijzen dat het snel terug een buffer opbouwde met de 5-3.

Met nog 4 minuten op de klok speelde coach Luc Nys zijn laatste troef uit, en posteerde Luiz Aranha als meespelende keeper. Waremme kon niet anders dan terugplooien, en had het geluk aan zijn zijde toen Angelo De Brandt op de binnenkant van de paal besloot. In de laatste minuut lukte het dan toch, Yassin Laaraj schoof de 5-4 binnen.

Bij het eindsignaal realiseerde iedereen zich dat hier meer te rapen was en dat de reden van het puntenverlies louter te wijten was aan een mindere eerste helft. CKB blijft op de tweede plaats maar moet Thulin naast zich dulden.

Categories: Verslagen

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments