ZVC CKB Puurs

1ste nationale zaalvoetbal    BZVB

Nieuws

CKB PUURS SELAKLEAN THULIN 4-4 (2/10/2015)

Posted by Frans De Leeuw on October 5, 2015 at 11:50 AM


 

KEN BEAUDOUX HOUDT THULIN VAN DE OVERWINNING


Koen De Rijck en Ivan Boey, beschikten over volgende kern:

 

Ken Beaudoux, Robbin Seghers, Nabil Rabhi, Luiz Aranha, Bilal El Merboh, Hajji Mohcine, Abdel Sababti, Lucio Lima Rosa, Mounir Kissami en Victor Fereirra.

 

In deze absolute topper tegen Thulin dat afgelopen week landskampioen en bekerwinnaar Hoboken het nakijken gaf werd al snel duidelijk dat het een moeilijke avond zou worden.

De Henegouwers namen dan ook direct het initiatief en wilden de klus snel klaren, maar CKB had ook in het tussenseizoen niet stil gezeten en bewees dat de ambities dit jaar zeker niet mogen onderschat worden.

In een spannende wedstrijd was het wachten tot de 18de minuut toen Bilal El Merboh de bal recupereerde op eigen helft en Mounir diep stuurde, deze zette in één tijd de bal naar de tweede paal waar Hajji kon binnenschuiven. (1-0)

Vier minuten mater was het Hajji zijn beurt om 2 man in de wind te zetten en was het nu Mounir Kissami die aan de tweede paal kon afwerken. (2-0)

Thulin lukte nog de aansluitingstreffer voor de pauze via Da Silva.

Na de pauze bleek CKB nog niet goed wakker en werd het in 5 minuten tijd 2 - 3 via 2 x die dekselse Da Silva..

Als door een horzel gestoken herpakte Puurs zich weliswaar en kon Nabil Rabhi, op aangeven van Mounir Kissami, de stand terug in evenwicht brengen.

Het mooiste doelpunt van de avond kwam echter op naam van Victor Ferreira Rodriguez, hij dribbelde zich schitterend tussen drie Braziliaanse grootheden door en zocht de dubbelpas met Mounir Kissami om zo de bal in doel te werken, een daverend gejuich rolde van de tribune. (4 – 3)

Met nog een kwartier op de klok kwam CKB in foutenlast en moest Ken Beaudoux zijn beste kunnen bovenhalen en save na save uit zijn hele lichaam halen.

In de 20ste minuut “kreeg” Thulin een penalty, maar de paal maakte dit onrecht ongedaan.

Even later kon Diniz via een listig balletje dan toch de 4 – 4 op het bord brengen.

Thulin dwong dan nog 2x een negenmeter af maar de eerste ging ruim over doel en de tweede werd door, man van de match, Ken Beaudoux weggewerkt.

Met dit billijk gelijkspel blijft CKB ongeslagen en kijkt het uit naar de verplaatsing van volgende week in Anderlecht.

 

 

Verslag André De Leeuw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Verslagen, Algemeen

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments