ZVC CKB Puurs

1ste nationale zaalvoetbal    BZVB

Nieuws

DEAPLUS HASSELT -- CKB PUURS 4 - 5 - 11/09/2015

Posted by Frans De Leeuw on September 16, 2015 at 7:35 AM


 

SPANNENDE WEDSTRIJD MET SUCCES AFGESLOTEN

 

Koen De Rijck en Ivan Boey, beschikten over volgende kern:

 

Ken Beaudoux, Robbin Seghers, Nabil Rabhi, Luiz Aranha, Bilal El Merboh, Mehdi Jaber, Abdel Sababti, Lucio Lima Rosa, Mounir Kissami en Victor Ferreira.

 

Ismail Ben Ayad, Dimitri Lempereur en Hajji Mohcine waren wegens kwetsuur niet opgenomen in de A kern.

 

Het scheidsrechterlijke duo was Bawin – Lebeau.

 

Het was niet voor niets dan de thuisploeg haar ambities voor het seizoen had uitgesproken, al van in de eerste minuut grepen ze de bezoekers bij de keel.

Met een verstikkende start was het dan ook niet verrassend dat Sven Van Volcksom de score kon openen, CKB prikte regelmatig tegen maar het was pas tegen het kwartier aan dat Bilal El Merboh de bordjes in evenwicht kon brengen, dit na een mooie combinatie met Nabil Rabhi.

Bij Puurs werd een tandje bijgestoken en Hasselt moest meermaals foutief ingrijpen wat in de 22ste minuut resulteerde in een 9 meter trap die Bilal El Merboh feilloos omzette.

Bij deze 1-2 stand voerde Hasselt terug de druk op en wou absoluut gelijk komen.

Victor Ferreira snoepte diep op de eigen speelhelft de bal af en bestreek de volledige linkerflank om dan een gemeten voorzet te versturen naar Lucio Rosa Lima die koel de 1-3 scoorde.

In de laatste minuten moest Ken Beaudoux 2x uitpakken met een wereldsave om de rust in te gaan met een mooie voorsprong.

Na de pauze speelde Hasselt nog iets hoger en werd de druk immens, CKB loerde ondertussen op de counter maar de kansen werden niet benut of gestopt door Glenn Vranckx.

In de 6de minuut kwam dan de aansluitingstreffer door Ait Salak, even later werd het zelfs 3-3 via Niels Willems en dit gaf Hasselt opnieuw een dosis energie en het geloof de punten te kunnen thuis houden.

Na enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechters werd Koen De Rijck na protest uitgesloten met een gele kaart.

De wedstrijd kon nu alle kanten uit en het was wachten op Luiz Aranha die in alle rust met een geplaatste bal Puurs terug op voorsprong bracht.

De strijd bleef duren en Hasselt bestookte Ken van alle kanten, deze gaf geen krimp en ranselde bal na bal uit zijn doel.

Na een corner van Hasselt kon Mounir Kissami de bal op een enig mooie manier onderscheppen en deze lanceerde Bilal El Merboh op de rechterflank die op zijn beurt in één tijd de bal aan de tweede paal bracht, de goed gevolgde Nabil Rabhi kon zo de 3-5 aantekenen.

Met nog 5 minuten op de klok liet Ken Beaudoux zich verrassen op een afstandschot en was het terug spanning troef.

Hasselt probeerde het nu met een meespelende keeper maar de CKB verdediging onder leiding van Abdel Sababti gaf geen krimp.

 

 

 

 

 

 

Bij het laatste fluitsignaal ging er bij CKB een golf van opluchting door de rangen en werd deze belangrijke wedstrijd met 2 punten op zak afgesloten.

Zeker te vermelden waard is de goede en faire ontvangst van het Deaplus Hasselt bestuur die duidelijk de Limburgse gastvrijheid onderstreepten.

 

Volgende week is CKB vrij en is het uitkijken naar 25/09/2015 waar we opnieuw aantreden op verplaatsing, ditmaal bij GP Brussel.

 

 

Verslag

 

André De Leeuw


Categories: Verslagen, Algemeen

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments