ZVC CKB Puurs

1ste nationale zaalvoetbal    BZVB

Nieuws

CKB PUURS -- COSMOS LA HESTRE 5 - 1

Posted by Frans De Leeuw on September 5, 2015 at 8:15 AM

CKB START MET OVERWINNING TEGEN STERKE OPPONENT

Wedstrijd van 04 september 2015 in De Kollebloem Puurs

Verslag: André De Leeuw

 

Met het vertrek van Angelo De Brandt en Yassin Laaraj was CKB sterk aanwezig op de transfermarkt om een uitgebalanceerde ploeg bij elkaar te brengen.

Zo werd er bijvoorbeeld in laatste instantie nog een toptransfer afgesloten met Lucio Lima Rosa.

Door het doorschuiven van Luc Nys naar de functie van sportief manager nam Koen De Rijck, oud speler van Chablis, het roer over als T1

 

Koen De Rijck en Ivan Boey, beschikten over volgende kern:

Ken Beaudoux, Robbin Seghers, Nabil Rabhi, Luiz Aranha, Bilal El Merboh, Hajji Mohcine, Abdel Sababti, Lucio Lima Rosa, Mounir Kissami en Victor Fereirra.

 

Ismail Ben Ayad was gekwetst en onderging vrijdag een operatie aan de knie, Mehdi Jaber, Dimitri Lempereur deden nog matchritme op bij de belofteploeg die trouwens met 7 – 3 won van Cercle Brugge.

Tot slot was Driss Abdelatti niet inzetbaar wegens werkverplichtingen.

 

Deze wedstrijd werd op gang gefloten door het scheidsrechterlijke duo Desmit– Marbais

 

Toch een verrassing toen bleek dat de bezoekers 2 spelers van Morlanwelz in hun rangen hadden waaronder Neukermans ( voorheen Halle Gooik en meervoudig international )

 

Na een korte studieronde kon Luiz Aranha de score openen op aangeven van zijn spitsbroeder Lucio Lima Rosa die samen met Victor F Rodrigues en Abdel Sababti het startteam vormden.

Coach Koen de Rijck wisselde telkens 4 spelers in één tijd waardoor het tempo hoog bleef en de bezoekers al na 20 minuten tegen een 3 – 0 achterstand aankeken.

Net voor het rustsignaal werd het 3 – 1 en dienen we zeker te vermelden dat Ken Beaudoux enkele sterke saves in huis had om veilig de rust in te gaan.

Na de pauze werd het als snel 4 – 1 via Mounir Kissami, CKB haalde nu de voet even van het gaspedaal en Cosmos rook meteen zijn kans om Ken zwaar op de korrel te nemen, deze gaf echter geen krimp en bewees nogmaals zijn hoog vormpeil.

Met controle voetbal was het wachten tot de 27ste minuut toen Bilal El Merboh de eindstand op het scorebord bracht.

Volgende week wacht de moeilijke verplaatsing naar een herboren Hasselt en zal het zaak zijn om te bevestigen wat we afgelopen vrijdag zagen.

 

Scoreverloop:

 1 – 0 Luiz Aranha

2 – 0 Luiz Aranha

3 – 0 Luiz Aranha

3 – 1 Neki Mbala

Rust

4 – 1 Mounir Kissami

5 – 1 Bilal El Merboh

 

Categories: Verslagen, Algemeen

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments